




Ten słodki stół to kwintesencja elegancji i harmonii smaków, zamknięta w spójnej, biało-złotej aranżacji na tle głębokiej zieleni. Centralnym punktem jest wieża makaroników o smaku prażonego migdała z karmelem – ułożonych w perfekcyjny stożek, który od razu przyciąga spojrzenia gości. Obok niej – mini bezy straciatella z owocami, lekkie i chrupiące, a zarazem wypełnione kremową słodyczą.
Na złotych paterach i geometrycznych stojakach znalazły się również ptysie jagodowe z nutą cytryny, kremem z białej czekolady, cake pops o smaku czarnej porzeczki oraz ice pops brownie z owocami leśnymi – połączenie, które uwielbiają fani deserów w wersji „na patyku”. Nie zabrakło też monoporcji: musu karmelowego z praliną z orzecha laskowego i jeżyną w towarzystwie chrupki czekoladowej, a także świeżych, owocowych smaków – malin z marakują i pistacją, dopełnionych chrupką pistacjową.
Deserki w pojemniczkach kusiły prostotą i smakiem – od delikatnego „Danio” waniliowego z truskawkami po elegancką panna cottę kawową z musem czekoladowym i Baileys. Całość uzupełniały kokosowe trufle i mini tartaletki z czekoladą i orientalnym nadzieniem dubajskim.
To propozycja, która zachwyca nie tylko wyglądem, ale i różnorodnością smaków – każdy gość znajdzie tu coś dla siebie. Perfekcyjna opcja na wesele, eleganckie przyjęcie czy event, gdzie słodki stół ma być prawdziwą wizytówką organizatorów.